doakonsult

Consulting.Philosophy.Travel

  • There are three types of people in the world, those who don't know what's happening, those who wonder what's happening and those on the streets that make things happen.

Saturday Night Exposure

Posted by Raunak Mahajan on September 29, 2012

First and foremost, I’d like to say a big “THANK YOU” to Kara, Lauren and Andrea for nominating me for “One Lovely Blog”, “One Lovely Blogger” and “Liebster” awards respectively. These honors feel extra special because they come from beautiful, aware and awakened souls. I am a big fan of their blogs. A visit to their pages, and you will know why.

To celebrate, I am going to put on a show for you all. I shall expose myself in ways that I must admit are more revealing than me stripping šŸ™‚ Andrea made the effort to think up 11 questions for the nominees to answer. If it wasn’t for her effort, I may not have even attempted answering them. I am glad I did. The process turned out to be a great exercise in self reflection.

Here we go.

1. If you could only eat one food for the rest of your life, what would it be?

Ans. Kashmiri Rogan Josh. A delicious mutton delight cooked in Kashmiri Style.

Rogan Josh

2. Who do you find inspirational?

Ans. Martin Luther King, Jr., Osho, Socrates, Tupac Shakur

3. What is one thing you have accomplished on your bucket list?

Ans. I went to South Africa for the FIFA World Cup 2010. Check out some images here. Ayoba!

4. If your life had a theme song, what would it be?

Ans. Tupac’s “If I Die Tonite“. A coward dies a thousand deaths, a soldier dies but once!

5. What is your favorite thing about yourself?

Ans. I get the same peaceful sleep in a $15 dorm that I do in a $200 hotel room. My super boss once said about me, “Pack this guy off to the remotest and cruelest island, and he will party there”.

6. If you could live anywhere for a year, where would it be?

Ans. Colorado

7. If you had a million dollars, what would be the first thing you would do?

Ans. Maserati Quattroporte

8. What is your life motto?

Ans. Middle Path!

9. What is the number one trait you value in a friend?

Ans. Positive and Encouraging Thoughts.

10. When was the last time you did something fearless?

Ans. Early this year. Managed a closely fought Political Campaign and Canvassed for a Candidate in the dangerous “Wild West” of Rural India. Got into heated debates, blasted the opposition in speeches. I was “marked” by opponents. Yet, continued doing my job, when I was the only person not carrying a gun šŸ™‚ There is indeed a thin line between courage and stupidity!

Ā 11. Why do you blog?

Ans. I belong to a group of Aliens that have been sent to Earth to maintain a log of people’s thoughts and report it back to our world. This is a breach of my code of conduct. I might get terminated for this exposure.

Nanoo, Nanoo!

As always, your thoughts welcomed šŸ™‚

Advertisements

15 Responses to “Saturday Night Exposure”

  1. lol great answers and questions! Thanks for the shout out….

  2. soumyav said

    Hey ! Raunak Congratulations for the awesome trio! that you won. and lovely to know about you so much!

  3. Nicely done! Congratulations!

  4. Good Deed said

    Funny refreshing post on Sunday šŸ™‚ Great Q & A.
    I hope we will see in Brasil on next World Cup šŸ˜‰

  5. Congrats! Great Q&A, but the stripping would have been nice, too. šŸ™‚

  6. Nice!

    Why Colorado?
    Wow, number 10 is awesome, Raunak! It’s fun getting to know stuff about people through these questions.

    • Raunak said

      These were very well thought out questions,Andrea!

      I once drove around for three days in Colorado with a friend. I just couldn’t get enough of it. Would love to backpack the state.Absolutely love the natural beauty of its landscape.

  7. You had some GREAT answers on these. I have added you to my blog roll. Brilliant blog.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: